成都公司:成都市成華區(qū)建設南路160號1層9號
重慶公司:重慶市江北區(qū)紅旗河溝華創(chuàng)商務大廈18樓
當前位置:工程項目OA系統(tǒng) > 建筑OA系統(tǒng) > 軟件項目管理工具
PMP美國項目管理認證的模擬考試的樣題6
A. an exchange of information.
B. providing written or oral directions.
C. consists of senders and receivers
D. effective listening.
E. All of the above
ANS: E
2. Fixed Price contracts place more risk on the:
A. owner
B. buyer
C. seller
D. contractor
E. C or D
ANS: E
3. Life cycle costing is the total cost to the customer for the acquisition and
ownership over its full life. Life cycle costing categories include the cost
of _____, _____, and _____.
A. R & D, maintainability, operation and support.
B. R & D, production, operation and support.
C. Acquisition, operations, maintenance.
D. Production, operations, maintenance.
E. None of the above
ANS: B
4. Management By Objectives assumes that the team:
A. is receptive to an unstructured environment.
B. does not require close supervision.
C. possesses a self directed philosophy
D. identifies with project objectives.
E. All of the above.
ANS: E
5. Quality may be defined as:
A. conformance to requirements.
B. fitness for use.
C. continuous improvement of products and services
D. appeal to the customer
E. All of the above except B
ANS: E
6. Since risk is associated with most projects, the best course of action is
to:
A. cover all project risks by buying appropriate insurance
B. ignore the risks, since nothing can be done about them and move forward with
the project in an expeditious manner.
C. avoid projects with clear and present risks
D. eliminate all known risks prior to the execution phase of the project
E. identify various risks and implement actions to mitigate their potential
impact
ANS: E
7. The process of choosing/documenting the best approach to achieve the project
objectives is part of:
A. The scope baseline.
B. Scope authorization
C. Scope definition
D. Scope planning.
E. All of the above.
ANS: D
8. Time management is the allocation of time in a project’s life cycle through
the process of:
A. Planning
B. Estimating.
C. Scheduling.
D. Controlling
E. All of the above.
ANS: E
9. A comprehensive definition of scope management would be:
A. Managing a project in terms of its objective through the concept,
development, implementation, and termination phases of a project.
B. Approval of the scope baseline.
C. Approval of the detailed project charter.
D. Configuration control.
E. Approved detailed planning including budgets, resource allocation, linear
responsibility charts and management sponsorship.
ANS: A
10. Cost Plus Percentage of Cost contracts are more desirable for the:
A. owner
B. buyer
C. seller
D. contractor
E. C or D
ANS: E
本站推薦
- 1PMP項目管理進度系統(tǒng),能否讓您的項目一馬當先?答案當然是肯定的!
- 2項目進度管理有難題?PMP系統(tǒng):一問就知,輕松解決
- 3PMP項目管理,項目進度管理的疑問終結(jié)者,您還在等什么?
- 4項目進度難掌控?PMP管理系統(tǒng):疑問解答,效率倍增!
- 5PMP項目管理進度系統(tǒng),能否讓您的項目效率翻倍?答案就在這里!
- 6項目進度滯后?PMP管理系統(tǒng):一問就知道怎么加速!
- 7項目管理不再迷茫,PMP進度系統(tǒng):您的疑問我來答
- 8PMP在手,項目進度管理難題還用問嗎?輕松搞定
- 9還在為項目進度頭疼?PMP管理系統(tǒng)幫您一問解千愁!